Logo

Sistina oftalmologija tim

Специјализираната болница „Систина Офталмологија“ е првата офталмолошка установа во регионот која нуди комплетендијагностички и хирушки третман на сите проблеми со видот и очите. Преку партнерството со најголемата универзитетска клиника „Свјетлост“, Загреб, технолошки го надгради и зголеми обемот на своето работење, со што овозможи решавање на сите проблеми со видот и кај оние пациенти кои сакаат повисок стандард, квалитет и комфорт во своите животни навики.

Користејки ги предностите на модерната медицина, професионалноста и стручноста на медицинскиот персонал, ви гарантира високопрофесионален пристап кон грижата за вашите очи.

Контактирајте нè

+389 2 30 97 000
+389 70 351 008

Систина Офталмологија
ул: „Скупи“ бр.5А
1000 Скопје, Македонија

Работно време
Пон - Пет: 08 - 16 ч.

contact@sistinaoftalmologija.mk
marketing@sistinaoftalmologija.mk