Logo
Vasil Skrceski

Првиот момент кога станав свесен дека гледам беше кога излегов од операциона сала и видов колку ми се валкани патиките. Си реков па каде јас со овие патики...Подобро ми беше кога не гледав убаво. Видот ми е одличен и како сите останати, не очекував дека ќе гледам толку јасно. Сега можам без проблем да играм фудбал, да одам во теретана и ја вршам својата работа без никаков проблем.Она што највеќе ми се допадна во Систина офталмологија е пристапот на тимот и нивниот професионализам и секој пат се чувствувам како дома.