Logo
Suzana Jovanovska

Откако ја направив ласерската корекција на видот, сѐ ми е полесно. Уште се прашувам како успеав да издржам со очила 20 години. Во сѐ ми пречеа. Одлучив да ја направам операцијата во Систина Офталмологија бидејќи колешките од работа ми ја препорачаа др. Костовска како добар доктор. Во она што се уверив е дека целиот тим на Систина Офталмологија е чиста десетка. Можам повторно да гледам без очила уште од моментот кога станав од операциониот стол и успеав да видам колку е часот. Поздрав до тимот на Систина Офталмологија.