Logo
Simona Stefanovska

Среќна сум! Задоволна! На мојата радост и нема крај! Пред операцијата носев леќи, но тие претставуваат голема обврска, а исто така и чинат многу пари, па затоа се одлучив на овој чекор. Сега гледам супер. Видот целосно ми е вратен и навистина сеуште не можам да поверувам дека ова ми се случи на мене. Операцијата брзо заврши, мислев дека сеуште не сме почнати. После операцијата, иако матно, гледав се! Премногу сум задоволна од тимот и едно големо благодарам на Проф. Габриќ и на сите им препорачувам да се обидат да го доживеат ова искуство! Сега се е полесно!