Logo
Sarac Elberr

Се чувствував одлично и неочекував да е вака. Гледам подобро отколку што гледав со очила.  Вечерта само што пристигнав дома можев да ги видам околните згради без да ми е матно или само линии. Носев очила но многу ми сметаа и веќе не сакав да ги носам, и затоа се одлучив за ласерска корекција на диоптрија. Еден период се мислев да ја направам во странство, но неможев да најдам време. Бев на неколку места во државава и да бидам искрен не бев задоволен ни од прегледот ни од односот. Јас сум презадоволен од целиот процес во Систина Офтламологија и од односот на целиот тим и нивната грижа.