Logo

„Очилата ми беа преголема обврска и преголем товар. Секој ден наутро да ги чистиш, па да се грижиш да не ги оставиш или заборавиш некаде ... буквално се чувствував дека зависам од нив. Верував во професионалниот тим на Систина офталмологија и решив да направам ласерска корекција на диоптријата. Знаете што ми беше најинтересно? Кога си дојдов дома, шанкот ми се виде повисок. Кога им раскажав на докторите во Систина, ми објаснија дека очилата знаат да ја зголемат или намалат реалната големина на работите. Не знаев за ова и сега навистина сум среќен што можам да им верувам на сопствените очи“ tinyurl.com/pmbcgay