Logo

„Диоптерот од -8 ми пречеше многу во професионалните, но и во секојдневните обврски, па затоа се одлучив да направам ласерска корекција на диоптријата. Целиот тим на Систина oфталмологија вложи максимален труд сè да помине одлично. Интервенцијата заврши многу брзо, искуството беше безболно, а за резултатите - сите мои очекувања се надминати. Веќе гледам јасно без очила, а во наредните неколку денови ми рекоа да очекувам дополнително бистрење на сликата. Без проблем им се вратив на работните обврски, а тоа што можам да ги завршувам без да зависам од очилата е едно неверојатно чувство на слобода.“