Logo

„Успешната ласерска операција на брат ми ме охрабри и јас да се ослободам од очилата. Кога брат ми Илче за прв пат ми ја кажа неговата намера, идејата на прва рака многу ми се допадна, но ќе излажам ако кажам дека во мене не се појави доза на скептицизам. Знаев дека е во рацете на врвен тим на професионалци, па тоа некако ме успокои. Откако заврши одлично интервенцијата и неговиот вид ја доби јаснотијата и чистината како пред да носи очила, ме охрабри и јас да го направам истото. Сè уште не ми се верува дека очилата повеќе не ми се потребни за да можам да го фокусирам и најситниот детаљ во далечина. Она што највеќе ме одушеви е фактот дека по интервенцијата не е потребно време на закрепнување - вечерта бев подготвен за ноќен живот!“ http://tinyurl.com/pmbcgay