Logo

Отсекогаш сум се грижел за здравјето на очите и редовно правам офталмолошки прегледи. Веќе 5 години носам леќи и навистина ми пречеа, особено во работата. Подолго време размислувам за ласерската корекција на диоптрија, а подетално за неа се информирав од веб страната на Систина Офталмологија и веднаш закажав преглед за ласерска корекција на диоптрија. Не чувствував страв, знаев дека сум во сигурни раце, бидејќи докторите детално ме информираа за се'. Неизмерна е радоста кога знаеш дека си направил многу корисна работа за себе. Ласерската корекција на диоптрија е дефинитивно најдобрата одлука во мојот живот!