Logo

„Одговорив точно на наградното прашање поставено на Фејсбук-страницата на Систина офталмологија и воопшто не очекував дека токму јас ќе освојам бесплатен преглед. Веднаш штом ме известија, закажав термин, на прегледот поминав одлично и добив позитивно мислење од тимот. Ми одговорија на сите прашања, детално ми раскажаа како ќе се одвива ласерската корекција и ми ги избришаа сите двоумења и стравови што ги имав. Планирам да го искористам промотивниот период и засекогаш да се ослободам од очилата“