Logo

Проблемот со видот го имам од најрана возраст. Себеси се памтам само со очила, ми беа како составен дел од ликот. Пред операцијата видот ми беше мноуг слаб, тешко читава, текстот и буквите ги гледав матно, скоро и не ги распознавав, неможев да работам на компјутер ниту пак да гледам телевизија.
Сега покрај тоа што читам без проблем, работам со задоволство на компјутер и гледам јасно телевизија. Најголемо задоволство ми е тоа што сега сум спортски активен без никакви ограничувања, играм фудбал, кошарка, пливам и сето ова без очила.

Среќен сум и благодарен што Др. Арнаудовски ми ја пружи привилегијата и можноста да ми се промени животот.