Logo
Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Еднодневна хирургија
Си одите дома по интервенцијата. Повеќето интервенции се прават со локална анестезија.
Ласерска корекција на диоптрија
За само 5 минути од око, до совршен вид. Се ослободувате од очните помагала.
Вградување на интраокуларни леќи
Најсофистицирани леќи со кои се добива вид на блиску, средина и далеку; се корегира диоптрија и цилиндер. По интервенцијата веќе не носите очила за вид.

Нашите доктори

Во своите 2 центри, „Систина Офталмологија“ има 8 офталмолози, 5 специјализанти по офталмологија, 1 надворешeн соработник и над 40 други вработени.

Повеќе

Новости и настани

Искуства на нашите пациенти

Нашите партнери

svjetlost logo                  sistina logo

Систина Офталмологија - Скопје

Систина Офталмологија - Битола

  • e-mail: bitola@sistinaoftalmologija.mk
  • Тел.: +389 47 226-900
  • Тел.: +389 70 355-900
  • ул „Никола Тесла“ бр. 158, Битола
  • Македонија